Piata o sa mearga la corectie??? – din 31.07.2017

Mai intii sa incepem cu analiza ETF-urilor de baza SPY si QQQ. Piata acuma as spune ca pare a face o pauza mai mult, si vom vedea in urmatoarele zile daca se va corecta mai jos sau nu, pentru ca situatia aici este neclara.

Daca SPY se tranzactioneaza la nivelele sale de suport si pe Daily arata ca nu face decit o pauza si nu are de gind sa mearga mai jos. Oricum, cazul cind merge mai jos de 246.00 si 20MA, cel mai probabil ca v-a merge la o corectie mai adinca.

QQQ din contra, s-a inchis mai jos de suportul 144.00 aratind slabiciune si ca poate sa mearga mai jos la o corectie mai adinca. Avem ca suport 143.00 care a fost testat ultimele 2-a sesiuni si mai jos 142.00. Daca le trece putem vedea 50MA si 130.00.

Daca sa vorbim despre trade-urile mele, eu in continuare am ramas bullish, pentru ca asta imi arata imaginea generala a pietii, si voi incerca de fiecare data de la nivelele de suport sa iau respingeri in long, insa de aceasta data am facut prostii pentru ca am incercat sa iau intrari in log de sub nivele. In scurt timp dupa Open vazind ca piata nu arata semne de putere si s-e tranzactioneaza mai jos de maximele sesiunii precedente, si apoi a mers mai jos de Previous Close am inteles ca trebuie de tranzactionat bearish momentum. Pina la urma asa si nu am mai gasit intrari de calitate pentru reverse.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s