O altă zi de liniște înainte de o mișcare mai sus- 26.07.2017

Ieri a fost o altă zi de range iar știrile economice care au creat ceva volatilitate în interiorul zilei însă nu au adăugat putere pentru ca piața să iasă din range-ul de dimineață și să meargă mai sus. Presupun că în următoarea sesiune piața v-a ieși din consolidarea acestor sesiuni și v-a continua ascensiunea.

SPY s-a tranzacționat a 2-a sesiune în diapazonul nivelelor 247.30 în calitate de suport și 247.80 în calitate de rezistență. În close SPY a spart suportul acestor două zile însă în ultimele 2-ă lumînări de 5 min a recuperat și s-a închis în diapazon. Aceasta a fost o dovadă de putere și probabil sesiunea următoare are șanse de a se deschide cu Gap Up cum face de obicei după câteva sesiuni de consolidare.

QQQ de asemenea s-a tranzacționat toată sesiunea în range și s-a închis aproape de maximul zilei. Pe 15min și 30min este bine evidențiat triunghiul care v-a fi străpuns în partea de sus cel mai probabil.

Reieșind din ceea ce vad pe grafice, scenariul meu de bază rămîne bullish și cred că sesiunea următoare va fi una crescătoare. Vedem cu se va desfășura…

Trade-urile mele:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s