Analiza saptaminala & idei de tranzacionare.- din 10 iulie 2017

    EUR/USD pentru mine este bullish. La moment graficul Weekly ne arată că prețul se află în partea de sus a zonei de acumulare. Nu pot să spun cu confidență ca această consolidare v-a fi străpunsă în următoarea săptămînă, însă graficul de H4 îmi  arată că prețul formează o posibilă figură sub nivelul de rezistență. La moment poziția mea de long (partea rămasă) o voi ține atît timp cît graficul nu arată semne de slăbiciune și voi căuta puncte de intrare în long mai sus de nivelul ~ 1.1440 pentru a mă adăuga la poziția curentă.

2017-07-10_EURUSD

    AUD/USD deasemenea tinde să se apropie de partea de sus a zonei de acumulare. Scenariul de bază la momente este de aștepta puncte de intrare în long. În cazul acestei perechi valutare recomandăm traderilor să aibă răbdare pînă la clarificarea situației, deoarece prețul nu are o tendință clară pe graficele Daily și H4.

2017-07-10_AUDUSD

     Pe USD/JPY este bine evidențiat bullish momentum atît pe Daily, cît și 4H. În săptămîna aceasta vor fi analizate doar puncte de intrare în long pe această pereche valutară. Deși prețul este la nivel de rezistență la moment, aceasta nu este un motiv de a căuta tranzactii de short.

P.S. Înainte de a deschide poziții de intrare pe orice pereche valutară recomandăm traderilor să analizeze perechea valutară din perspectiva direcției prețului pe imaginea globală.

2017-07-10_USDJPY

    XAU/USD este preferatul nostru deoarece a oferit săptămîna trecută oportunități de a efectua tranzacții cu probabilitate înaltă de realizare.  Deși prețul a ajuns în zone de support, și mulți dintre noi au așteptat bounce în long de la aceste nivele și/sau linii de trend, pe graficul Weekly și H4 mai ales, vedem că prețul nu arată nici un semn de putere, și nu am avea de unde să deschidem poziții long pe AUR. În continuare suntem bearish pe XAU/USD.

2017-07-10_XAUUSD

     Reamintim că fiecare trader trebuie să înțeleagă, prețul întotdeauna ne arată direcția în care vrea să meargă iar punctele de intrare ne oferă doar oportunități pentru a ne putea administra riscul pe tranzacție și a extrage profit cu probabilitate înaltă.

Astfel, pentru a intra in poziție avem nevoie de 2-ă componente de bază și consecutive:

  1. Direcția;
  2. Punctul de intrare.

Dacă vă place ceea ce facem atunci este binevenit un like și share la pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/SmartTradingProp/.

Vă mulțumim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s