27-31.03.2017

US Dollar Index  DXY

   Vedem cum indexul acum se afla in zona de suport, ceea ce denota ca in cazul in care pretul se inchide mai jos de ~98.95 vom vedea o cadere mai considerabila, formind un nou Lower Low.
   Aceasta demonstreaza slabiciunea dolarului american de la inceputul anului 2017 si pentru a neutraliza aceasta slabiciune pretul trebuie sa mearga mai sus de ~102.40.

DXY

EUR/USD
   Perechea valutara acum se afla in zona de rezistenta. Desi pretul s-a inchis mai sus de nivelul 1.0800 si putem sa vedem aceasta saptamina o continuare a ascensiunii insa nu putem ignora zona cheie de rezistenta intre 1.0874 si 1.0955.
   De aici putem forma 2-a scenarii pentru saptamina ce urmeaza:
   1) Traderii pot cauta puncte de intrare in long (eu sunt in long side) si la inchiderea
       pretului mai sus de 1.0955 putem tine o parte din pozitii cu target pina la 1.1150;
   2) La formarea semnalelor Price Action pentru short din zona de rezistenta traderii pot
        inchide in mare parte pozitiile si la confirmarea lor sa se intoarca in short;
EURUSD
GBP/USD
    Pretul se afla in apropiere de nivelu 1.2600 care serveste ca rezistenta. Pentru a vedea o schimbare globala de trend, am mai scris si in post-urile anterioare, pretul trebuie sa se
intareasca mai sus de 1.2870.
    La moment astept reactia pretului la nivelul 1.2600 unde putem vedea formarea de semnale Price Action pentru short unde traderii pot inchide cea mai mare parte a pozitiilor in long care au fost deschise in zona de suport.
    Pina cind suntem in long side pe aceasta pereche valutara, iar deciziile de tranzactionare trebuie luate in concordanta cu miscarea pretului din zonele de confluenta.
GBP
USD/JPY
   Pretul a strapuns nivelul suportului 111,70 ceea ce a neutralizat bullish momentum si acum aceasta pereche valutara arata o slabiciune clara care poate continua pina in diapazonul de pret 107.00-106.00 care va servi in calitate de suport.
   Traderii pot cauta semnale pentru short in zonele de confluenta a semnalelor.
AUD/USD
   Cum am mai scris in postul de saptamina trecuta AUD/USD are sanse mari de a merge mai sus de zona de rezistenta 0.7700-0.7800.  Desi pe time frame mai mic am tranzactionat semnale PA (Price Action) in short din zona de rezistenta astept o strapungere si un Rally considerabil mai sus de 0.7800, mai ales pe fonul slabiciunii $SUA.    Desigur nu evitam faptul ca pretul se afla sub rezistenta iar deciziile de tranzactionare trebuie luate in concordanta cu miscarea pretului.
AUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s