06-10.03.2017

EUR/USD

eurusd-daily

  Vedem ca aceasta pereche valutara a incercat saptamina trecuta sa mearga mai jos, dar vineri este o zi indicator care ne da clar de inteles ca pretul se respinge din zona de support iar luminarea formata practic a inghitit 3 zile precedente. 
  Din momentul ce pretul se intareste mai sus de 1.0600 voi cauta semnale de intrare in long.

   Mai jos vedem un screenshot de pe H4 unde am desenat un posibil scenariu de comportament al pretului. Deasemenea din zona de cumparare pe care am indicat-o observ ca este si un punct de intrare la un posibil doublebottom care imi ofera un plus de confidenta in prognoza mea. Vom vedea saptamina aceasta…

eurusd-h4
GBP/USD
   Trendul global pe weekly este descrescator, si un schimb de trend ar putea fi presupus in cazul cind pretul se va intari mai sus de nivelul 1.2800.
   Pe Daily vedem cum pretul s-a respins de la granita de sus a canalului descrescator desenat cu linii rosii iar saptamina ce a trecut pretul a strabatut nivelul de support local 1.2400 si a trecut mai jos.
   Saptamina ce urmeaza preconizez sa caut intrari in short  cu target pina la nivelul 1.2100.
gbpusd-daily
  Mai jos vedem graficul de pe H4 care ne arata o tendinta descrescatoare. De luni voi cauta intrari in short de la zonele desenate.
  Preferential ar fi chiar la deschiderea pietei ca pretul sa se consolideze in zona retragerii unde se afla acuma si de aici sa coboare in jos pina la target.
gbpusd-h4
USD/JPY
usdjpy-daily

  Pe grafic observam ca dupa ascensiunea perechii balutare, pretul s-a retras si a format Bull Flag care Joi a fost strapuns la granita de sus. Deasemnea retragerea a format support la nivelul 0.618 dupa Fibonacci de unde s-a respins.

   Saptamina aceasta posibil pretul se v-a intari deasupra Flagul-lui si v-a continua sa creasca. 
   Voi cauta intrari in long cu target initial pina la 118.00
7d46e07ecdc5da728c4785782e664c19
  Pe H4 imaginea ramine aceeasi numai ca vazind luminarea (Bearish engulfing candle) care a inchis saptamina, putem constata ca pretul poate sa faca o retragere mai adinca in zona de suport, pina la 113.00. Deasemnea vedem zona roz care serveste ca rezistenta locala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s